Sulje

Olivier Ravoire Chateauneuf-du-Pape

Täyteläinen punaviini yrttisille liharuoille Rhônesta

 

Rypäleet on poimittu käsin keskimäärin 60 vuotta vanhoista köynnöksistä. Pitkä lämpösäädelty käymisprosessi (30 pv), jotta kuoresta saadaan kaikki makuaineet irti. 20 % sekoituksesta on kypsynyt ranskalaisissa tammitynnyreissä 18 kk.

Väri: Tumma karmiininpunainen

Tuoksu: Moniulotteinen tuoksu, jossa tummia marjoja, mausteita, tryffeliä ja lakritsaa

Maku: Elegantti ja voimakas, silkkiset tanniinit ja pitkä jälkimaku

Ruokasuositus: Coq au vin, yrttiset liharuoat, vuohenjuusto

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Chateauneuf-du-Pape (Rhone)
Tuottaja: Ravoire et Fils
Alkoholipitoisuus: 15.5 %
Sokeripitoisuus: < 3.0 g/l
Happopitoisuus: 4.2 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: 80 % Grenache, 20 % Syrah
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Roger Ravoire ja hänen poikansa valmistavat viinejä Luberonin rinteiden juurella, Rhonen laakson ja Provencen alueiden rajamailla. Suvussa on pitkät juuret viininvalmistuksessa, ja Ravoirien taitoihin luottavat useat viininviljelijät niin Rhonessa kuin Provencessakin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »