Olivier Ravoire Chateauneuf-du-Pape
Täyteläinen punaviini yrttisille liharuoille Rhônesta
Rypäleet on poimittu käsin keskimäärin 60 vuotta vanhoista köynnöksistä. Pitkä lämpösäädelty käymisprosessi (30 pv), jotta kuoresta saadaan kaikki makuaineet irti. 20 % sekoituksesta on kypsynyt ranskalaisissa tammitynnyreissä 18 kk.
Väri: Tumma karmiininpunainen
Tuoksu: Moniulotteinen tuoksu, jossa tummia marjoja, mausteita, tryffeliä ja lakritsaa
Maku: Elegantti ja voimakas, silkkiset tanniinit ja pitkä jälkimaku
Ruokasuositus: Coq au vin, yrttiset liharuoat, vuohenjuusto
Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Chateauneuf-du-Pape (Rhone)
Tuottaja: Ravoire et Fils
Alkoholipitoisuus: 15.5 %
Sokeripitoisuus: < 3.0 g/l
Happopitoisuus: 4.2 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: 80 % Grenache, 20 % Syrah
Valikoima: Ravintolavalikoima
Tuottajan tiedot
Roger Ravoire ja hänen poikansa valmistavat viinejä Luberonin rinteiden juurella, Rhonen laakson ja Provencen alueiden rajamailla. Suvussa on pitkät juuret viininvalmistuksessa, ja Ravoirien taitoihin luottavat useat viininviljelijät niin Rhonessa kuin Provencessakin.
Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »