Sulje

Michter’s US*1 Original Sour Mash Whiskey

Michter’s US*1 Original Sour Mash Whiskey oli 70- ja 80-luvun tislaamon suotuin tuote, mutta sen tuotanto lopetettiin vähäisen myynnin vuoksi 90-luvulla. Vuonna 2012 tislaamo päätti kuitenkin yrittää tuoda vanhan suosikin takaisin tuotantoon ja yllättyi sen saamasta suosioista viskin ystävien joukossa. Sour Mash viskiä valmistetaan useasta eri viljalajikkeesta ja se saa nimensä siitä että edellisen mäskin juurta käytetään seuraavan alkuun, aivan kuin ruislevän valmistuksessakin.

Väri: Syvä, kultainen, kiiltävän mahonkinen.

Käyttövinkki: Sellaisenaan tai pienellä vesilisäyksellä, jolloin maut pääset parhaiten esiin

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: USA
Tuottaja: Michter's Distillery
Alkoholipitoisuus: 43.00%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Michter’s Distillery on nimetty USA’n vanhimman tislaamon mukaan ja tuottaa laadukkaita viskejä ja bourboneita viskin ystäville. Tuotevalikoima vaihtelee single malt viskeistä, ikääntyneisiin bourboneihin ja ruisviskeihin. Nykyään Michter’s on erittäin arvostettu amerikkalainen viskintuottaja.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »