Sulje

Livon Tiare Blú

Livonin perheen lippulaivaviini on täyteläinen ja pehmeä merlot-blendi, hienostunut friulilainen kokonaisuus!

Syvän rubiininpunainen viini tuoksuu runsaan marjaiselle: karhunvatukkaa, mustikkaa ja vadelmaa säestää hienostunut mausteisuus. Suussa kuiva, pehmeä ja täyteläinen, merlot’n runsautta ryhdistävät cabernet’n hapot sekä samettiset tanniinit. Pehmeän marjainen jälkimaku säilyy pitkään.

Valmistus: Rypäleet on poimittu Livonin perheen omalta viinitarhalta Friulin laatuviinialueella. Viinikäyminen 20 asteessa 14 päivän ajan. Kypsytys tammitynnyreissä 12 kuukautta tasaisessa 16 asteessa. Tuottajan mukaan viinillä on kypsytyspotentiaalia jopa 18-20 vuotta.

Väri: Syvä rubiininpunainen

Tuoksu: Karhuvatukkaa, mustikkaa, vadelmaa, mausteita

Maku: Kuiva, täyteläinen ja pehmeä kokonaisuus, jota ryhdittävät miellyttävä hapokkuus sekä samettiset tanniinit

Ruokasuositus: Uunissa kypsytetyt paistit, riista, lammas

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: IGT Delle Venezie
Tuottaja: Livon
Alkoholipitoisuus: 13.00%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Merlot, Cabernet Sauvignon

Tuottajan tiedot

Dorino Livon osti ensimmäiset tarhansa 1964 ja siitä lähtien perheyritys on laajentunut tarha tarhalta, alue alueelta, ja nykyisin he viljelevät myös Chianti Classicossa sekä Umbrian Montefalcossa. Friulissa viinejä on viljelty jo Rooman imperiumin aikoihin, ja perheyritys jatkaa perinteitä Colli Orientali del Friulin kukkuloiden katveessa, korjauttamastaan Locanda Villa Chopriksesta käsin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »