Sulje

Livon Rossole

Täyteläinen toscanalainen lihoille ja juustoille

Valmistus: Livon Rossole on tehty Radda in Chiantin alueelta käsinpoimituista rypäleistä. Lämpökontrolloitu käyminen 21 päivän ajan. Malolaktinen käyminen uusissa tammitynnyreissä. Kypsennys vuoden ajan tammitynnyreissä. Tämän jälkeen rauhallinen pullokypsytys ennen myyntiin laskua.

Väri: Karmiininpunainen

Tuoksu: Intensiivinen tuoksu, jossa punaista marjaa, varsinkin kirsikkaa

Maku: Täyteläinen maku, joka mukailee tuoksua, pehmeät tanniinit ja pitkä jälkimaku

Ruokasuositus: Pastat, grillattu punainen liha, kypsät juustot ja antipastit

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: IGT Toscana
Tuottaja: Borgo Salcetino
Alkoholipitoisuus: 13 %
Sokeripitoisuus: 0,7 g/l
Happopitoisuus: 5,9
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Sangiovese 70 %, Merlot 30 %
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Borgo Salcetino on 30 hehtaarin viinitila arvostetulla Chianti Classico-alueella. 13 hehtaarin viinitarhan maaperä on kalkkikiveä, savea ja hiekkaa. Tilan omistavat Livonin veljekset, joilla on viininvalmistusta myös Friulissa ja Umbriassa. Borgo Salcetinon rakennukset ovat peräisin 1600-luvulta ja ne on täysin nykyaikaistettu.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »