Sulje

Jekel Chardonnay

Viileän Monterey:n Jekel Gravelstone Chardonnay on ryhdikäs ja moniulotteinen viini joka ei ole liian raskas. Tammea selkeästi mutta ei dominoivana elementtinä. Viinissä on täyteläisyyttä ja hedelmäisyyttä. Arroyo Seco:n alueen ominaispiirteenä ryhdikäs mineraalisuus taustalla sekä hapokkuus pitää viinin tasapainossa ja raikkaana.Viinilehti; ”Harmoninen, laadultaan erinoaminen, edullinen ostos”

Viileän Monterey:n Jekel Gravelstone Chardonnay on ryhdikäs ja moniuloitteinen viini joka ei ole liian raskas. Tammea on selkeästi, mutta ei dominoivana elementtinä. Viinissä on täyteläisyyttä ja hedelmäisyyttä. Arroy Seco:n alueen ominaispiirteinä ryhdikäs mineraalisuus sekä hapokkuus pitää viinin tasapainossa ja raikkaana. Viinilehti; ”Harmoninen, laadultaan erinomainen, edullinen ostos”

Valmistus: Jekel Gravelstone Chardonnay on valmistettu 7kk kestäneen tammitynnyrikäymisen avulla, joka johtaa tammen täydelliseen integroitumiseen viiniin, jolloin tammi ei hallitse viiniä vaan tukee sen mineraalisuutta.

Väri: Kullankeltainen

Tuoksu: hapokas, hunajameloninen, aprikoosinen, kevyen kermainen, hennon pähkinäinen, tamminen, runsas

Maku: Kuiva, hapokas, hunajameloninen, aprikoosinen, kevyen kermainen, hennon pähkinäinen, tamminen, runsas

Makuprofiili: Runsas & paahteinen

Ruokasuositus: Äyriäisruoat sekä lämminsavulohipasta. Yrttinen paahdettu kana. Rasvaiset kalat, ja kovat juustot. Myös erinomainen rapuviini.

Käyttövinkki: Äyriäisruoat ja kalalle, myös vaaleat lihat.

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Yhdysvallat
Tuotantoalue: Monterey
Tuottaja: Jekel Vineyards
Alkoholipitoisuus: 14.00 %
Sokeripitoisuus: 2.0 g/l
Happopitoisuus: 5,5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Chardonnay

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »