Sulje

Graham’s The Tawny

The Tawny on erikoissekoitus Graham’sin parhaita tawny-portviinejä, jotka ovat 7-9 vuoden tammitynnyrikypsytyksensä aikana kehittäneet poikkeuksellisen raikkaita marmeladin, appelsiinin kuoren ja paahdetun mantelin aromeja.

Meripihkan värinen viini tuoksuu moniulotteisen aromikkaalle; appelsiinin kuorta, kanelia, viikunaa ja rusinoita, paahdettua mantelia ja mausteita. Suussa makea, pehmeä, ryhdikäs ja pitkä.

Valmistus: The Tawny on erikoissekoitus Graham'sin parhaista tawny-portviineistä, jotka ovat kypsyneet tammitynnyreissä 7-9 vuotta. Graham's The Tawnyn pitkä kypsytys antaa viinille kauniin meripihkan värin sekä pehmeän maun.

Väri: Meripihkan värinen.

Tuoksu: Pehmeässä tuoksussa voi aistia muun muassa paahdettua mantelia, appelsiininkuorta ja mausteita.

Maku: Makea, pehmeän hedelmäinen, kevyen pähkinäinen ja lämmin.

Ruokasuositus: Juustojen, pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien kumppani. Erinomainen tart tatinin, pasteis de natan, tai crème brûléen kanssa.

Käyttövinkki: Tarjoa portviini aina hyvin viilennettynä riittävän suuresta, laadukkaasta viinilasista (esim. valkoviinilasi).

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Portugali
Tuotantoalue: Douro
Tuottaja: W. & J. Graham's
Alkoholipitoisuus: 20.00%
Sokeripitoisuus: 100.0 g/l
Happopitoisuus: 3.5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Korkkitulppa
Alkon tuotenumero: 906377
Rypäleet: Tinta Barocca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional
Valikoima: Ravintolavalikoima

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »