Sulje

Graham’s 30 Years Old Tawny Port

Loistelias, kypsä tuoksu on runsas, antelias ja mausteisen tyylikäs tässä keskimäärin 30 vuotta kypsytettyjen portviinien sekoituksessa. Upea hapokkuus ja erittäin pitkä ja runsas jälkimaku!

Vaalean, oranssiin vivahtavan meripihkan värinen tawny tuoksuu loisteliaan moniulotteiselle; kypsät hedelmät kuten aprikoosi ja viikuna saavat seurakseen kuivattuja ja rusinoituneita hedelmiä ja marjoja, pähkinöitä, mausteita ja suklaata. Suussa makea, upean ryhdikäs ja vivahteikas, huikea yhdistelmä sekä nuorempia hedelmäisiä että hienosti ikääntyneiden viinien aromeja, jotka tuntuvat vain voimistuvan jälkimaussa!

Valmistus: Graham's 30 Years Old Tawny kypsyy tammitynnyreissä keskimäärin 30 vuoden ajan, kunnes se on parhaimmillaan pullotettavaksi.

Väri: Vaalea oranssiin vivahtava meripihkan väri.

Tuoksu: Loistelias, kypsä tuoksu on runsas, antelias ja mausteisen tyylikäs.

Maku: Makea, upean ryhdikäs ja vivahteikas, huikea yhdistelmä sekä nuorempia hedelmäisiä että hienosti ikääntyneiden viinien aromeja.

Ruokasuositus: Leivonnaisten ja muiden jälkiruokien, pähkinöiden sekä kuivattujen hedelmien seuraksi tai sellaisenaan "meditaatioviiniksi".

Käyttövinkki: Tarjoa portviini aina hyvin viilennettynä riittävän suuresta, laadukkaasta viinilasista (esim. valkoviinilasi).

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Portugali
Tuotantoalue: Douro
Tuottaja: W. & J. Graham's
Alkoholipitoisuus: 20.00%
Sokeripitoisuus: 120.0 g/l
Happopitoisuus: 5.6 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Korkkitulppa
Alkon tuotenumero: 908427
Rypäleet: Tinta Barocca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »