Sulje

Graham’s 10 Years Old Tawny Port 20 cl lahjapakkaus

Keskimäärin 10 vuotta tammitynnyreissä kypsyneiden portviinien sekoitus on elegantti, hedelmämarmeladinen, hunajainen, pähkinäinen ja viikunainen.

Oranssiin vivahtavan meripihkan värisen viinin tuoksu on upean monivivahteinen, ja siitä voi aistia mm. pähkinöitä, kuivattuja ja hillottuja hedelmiä sekä hunajaa. Suussa makea, eloisan hapokas, tiivis, pehmeä, aromikas ja erittäin pitkä.

Valmistus: Graham's 10 Years Old Tawny on kypsynyt vanhoissa tammitynnyreissä keskimäärin 10 vuoden ajan, jonka jälkeen viinit on sekoitettu tarkan reseptin mukaisesti. Graham'sin elegantit viinit syntyvät kellarimestarin vuosien kokemuksella maistaa ja ennustaa erilaisten viinien tuleva avioliitto, jossa pitkän tammikypsytyksen tuomat aromit sekä hedelmäisyys ovat täydellisessä tasapainossa.

Väri: Oranssiin vivahtava meripihkan väri.

Tuoksu: Hunajan ja viikunan sävyttämä pähkinäinen tuoksu.

Maku: Makea, hedelmäinen, pehmeä. Pitkä vivahteikas jälkimaku.

Ruokasuositus: Täsmävalinta kaneliomenapiirakalle, pähkinäleivonnaisille tai karamellivanukkaille.

Käyttövinkki: Kätevä 2-4 annosta sisältävä pikkupullo tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Tarjoa portviini aina hyvin viilennettynä riittävän suuresta, laadukkaasta viinilasista (esim. valkoviinilasi).

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Portugali
Tuotantoalue: Douro
Tuottaja: W. & J. Graham's
Alkoholipitoisuus: 20.00%
Sokeripitoisuus: 110.0 g/l
Happopitoisuus: 4.5 g/l
Pullokoko: 0.2
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Alkon tuotenumero: 315583
Rypäleet: Tinta Barocca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »