Sulje

Black Tower Ice

100% luomuviini on makeahko, herttaisen hedelmäinen ja keveä. Nuorekas tuote on suunniteltu viilennettäväksi jäillä ja nautittavaksi siiderin tapaan! Sopii myös vegaaneille.

Innovatiivinen ja nuorekas saksalainen Black Tower on kehittänyt viinin, joka sopii siiderin tapaan nautittavaksi jäiden kera! Esanssien ja keinotekoisesti lisättyjen ainesosien sijaan jo hittituotteeksi noussut juoma on täysin luonnonmukaisesti valmistettu 100% viini, joka kuplii ja on makuprofiililtaan makeahko. Omena- päärynä- ja sitrusaromit ovat viinin omia aromeja, ja sokerit täysin luonnollisia keskeytetystä käymisestä jäljelle jääneitä rypälesokereita. Matala alkoholiprosentti kevenee edelleen jäitä lisättäessä. Juoma sopii myös vegaaneille.

Valmistus: Luonnonmukaisesti viljellyt rypäleet käytetään viileissä terästankeissa raikkaan hedelmäisyyden vaalimiseksi.

Väri: Vaalean sitruunankeltainen

Tuoksu: Heleitä omenan, päärynän ja sitruunan aromeja

Maku: Puolimakea, keskihapokas, lempeästi kupliva, kesäisen hedelmäinen, kevyt ja jäiden kanssa kesäisen raikas!

Ruokasuositus: Sellaisenaan jäiden kanssa viilennettynä, tai drinkin pohjana.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Saksa
Tuottaja: Reh Kenderman
Alkoholipitoisuus: 11.00%
Sokeripitoisuus: 35.0 g/l
Happopitoisuus: 5.0 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 566187
Valikoima: Alkon valikoima

Tuottajan tiedot

Reh Kendermanin yhtiön visiona on taata rypäleen laatu viljelyksiltä pulloon asti. Viinintekijät osallistuvat aktiivisesti viljelijöiden kanssa rypäleiden kasvattamiseen, tavoitteena kypsät, terveet rypäleet sekä ympäristö. Yhtiön intohimo laatuviiniin on säilynyt jo 80 vuotta. 1900-luvun alkupuolella perustettu Reh Kendermannin tietotaito on siirtynyt sukupolvelta toiselle – perinne ja uudistus samoissa käsissä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »