Avoin työpaikka: Junior Sales Representative / Kyrö Lead myyntiedustaja Suomi

Interbrands Wines & Spirits Oy etsii: Junior Sales Representative / Kyrö Lead myyntiedustaja Suomi

Etsimme sinua, rukiin ystävä. Haemme päämiehemme Kyrö Distillery Companyn alkoholiportfolioon keskittyvää myyntiedustajaa HoReCa-kentälle alueena koko Suomi. Asemapaikkana toimii pääkaupunkiseutu.

Työtehtävän kuvaus

Toimit osana Interbrandsin HoReCa-myyntitiimiä ja päävastuullasi on Kyrö Distillery Companyn alkoholiportfolion myynti ravintola-asiakkaille Suomessa. Edistät Kyrön tuotteiden myyntiä laaditun myyntistrategian mukaisesti. Myyntisalkussasi on myös muita laadukkaita Interbrandsin edustamia alkoholituotteita. Asiakasryhmäsi koostuu cocktail-baareista ja klubeista aina fine dining -ravintoloihin.

Sinulla on jo kokemusta ravintola-alasta ja tunnet alkoholilainsäädäntöä. Edellytyksenä työn menestyksekkäälle suorittamiselle on väkevien alkoholien kategoriatuntemus ja etenkin viskien tuntemus ja baarimestarintaidot katsotaan eduksi. Työ vaatii raportointitaitoa, sekä hyvät sosiaaliset ja esiintymistaidot.

Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme ehdottomasti intohimoa myyntityötä kohtaan. Olet innostava persoona, joka haluaa näyttää myyntitaitonsa, sekä kasvaa ja kehittyä Kyrön portfolion lead myyjänä Suomessa. Työ vaatii matkustamista koko Suomen alueella, joten B-ajokortti on välttämätön.  Työ on hyvin itsenäistä ja välillä työskennellään myös viikonloppuisin.

Ehkä tunnet jo Kyrön entuudestaan, mutta emme vaadi sitä. Kyrötämme oikean ihmisen rukiisen tarinan tietäjäksi ja jakajaksi.

Tarjoamme sinulle loistavat tuotteet sekä erittäin mukavan ja hauskan työyhteisön, jossa voit toteuttaa omaa unelmaasi.

Me Interbrandsiläiset olemme joukko innostuneita alkoholibisneksen moniosaajia. Tiimistämme löytyy vankkaa kokemusta sekä ravintola- että vähittäismyyntialalta. Joukkoomme kuuluu mm. baarimestareita, someliereja ja yrityspuolen huippuosaajia ja toiminta-alueemme on koko Suomi. Interbrands toimii kaikissa Pohjoismaissa ja Travel Retail – alalla, mikä laajentaa toimintakenttäämme ja vahvistaa toimintamahdollisuuksiamme koko pohjoisella markkina-alueella.”

Hakemukset palkkatoiveineen 31.12.2020 mennessä osoitteeseen: marko.timonen@interbrands.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa Interbrandsin puolesta:

Sales Manager Marko Timonen marko.timonen@interbrands.fi 040 582 1100

Commercial Director Sami Itämeri sami.itameri@interbrands.fi 040 042 6319

Marko ja Sami parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 16.12.2020 Klo 13-14 ja 18.12 klo 16-17