Yritys

Suomessa meitä Interbrandsilaisia on yhdeksän. Toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa, mutta toiminta-alueemme on koko Suomi. Me Interbrandsilaiset olemme monipuolisesti alkoholibisneksessä kannuksensa ansainneita. Olemme me muutakin ehtineet. Tiimillämme on kokemusta niin ravintola-alasta, baaritiskin toiselle puolella työskentelystä, yrittäjyydestä, verovapaiden autojen myynnistä, eurooppalaisesta markkinoinnista, ruoanlaitosta, hallitustyöskentelystä, makeisista, elintarvikkeista, hautaustoiminnasta kuin sommelierin ammatista.

Yksityisenä yrityksenä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja lyhyelläkin aikataululla. Rautainen kokemuksemme tuo toimintavarmuutta, mutta ei tarkoita kaavoihin kangistuneisuutta.

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tehdä parempaa bisnestä. Interbrands toimii kaikissa Pohjoismaissa antaen mahdollisuuden toimia lokaalisti ja globaalisti – asiakkaidemme kanssa.

Tuotteemme ovat hyvin esillä ravintoloissa, baareissa, hotelleissa, verovapaassa myynnissä kuin Alkossa. Teemme ahkerasti työtä tuotteidemme kanssa ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaiden käyttöön esimerkiksi viini- ja ruokalistojen suunnittelussa, mainoskampanjoissa ja yrityskoulutuksissa.

Laadukas tuoteportfoliomme elää ja kehittyy jatkuvasti. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita eri hintakategorioissa, ja sitoudumme huolehtimaan tuotteistamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tietotaitomme on asiakkaidemme käytössä ja opastamme, koulutamme ja kerromme mielellämme tuotteistamme. Uskomme vuorovaikutukseen niin asiakkaidemme kuin päämiestemme kanssa. Haluamme tehdä menestyksekästä ja kasvavaa liiketoimintaa tänään ja tulevaisuudessa.