Erinomainen, pehmeä ja intensiivinen hanaviini
Valpolicellan perinteisistä rypäleistä osa on kuivattu amaronen esimerkin mukaisesti. Viini on pehmeä ja intensiivinen, minkä vuoksi se onkin omiaan selkeänmakuisten liharuokien ja juustojen kanssa.
Parhaat pisteet! 90 p. Iltasanomien hanaviinitestissä - Pekka Suorsa
Tommasi Graticcio on tehty osaksi kuivatuista rypäleistä: 10 % rypäleistä ovat kuivuneet noin kuukauden ajan ennen murskausta. Saatu mehu on sitten sekoitettu tuoreista rypäleistä puristetun mehun kanssa. Tämän jälkeen normaali viinikäyminen.
Rubiininpunainen
Kirsikkaa, hapankirsikkaa, kuivattua luumua, makeaa mausteisuutta, nahkaa
Puolikuiva, pehmeä, keskitäyteläinen ja keskitanniininen, mehukas
Seurusteluun, selkeänmakuiset lihat, kovat juustot