Ruoka & Juoma

Me pidämme hyvästä ruoasta ja hyvästä juomasta, ja harrastamme niitä molempia. Sen lisäksi, että vaihdamme reseptejä ja annamme hyväksi havaittuja yhdistelmävinkkejä, me syömme paljon ja usein yhdessä. Koska meitä on monta ja reseptejä ja ideoita syntyy aikalailla, haluamme jakaa niitä myös muidenkin iloksi.

Juoma –osion alta löydät alkudrinkkejä, booleja ja juomasekoituksia monenlaisiin tilaisuuksiin.

Alkupalat – osiosta löydät keitot, salaatit, ja kaikki ne ihanat herkut, millä ruokahalu herätellään. Tässäkin osiossa olemme kirjanneet ylös hyväksi havaitsemamme juomavalinnat.

Pääruoat – nimi kertoo jo kaiken. Renssaamme, suikaloimme, paistamme, keitämme, grillaamme, marinoimme lihat, kalat, linnut, kasvikset, merenelävät. Me TODELLA pidämme ruoasta.

Jälkiruoat – Loppu hyvin, kaikki hyvin. Suussa viipyilevä makea on ihastuttava päätös aterialle. Me olemme kokeneet sen monta kertaa, laske vaikka!

Makeat leivonnaiset – osio. Luulitko, että makeannälkämme on tyydytetty jälkiruoka-osion jälkeen? Ei tietenkään, tästä osiosta löydät lisää suussa sulavia herkkuja monenlaisiin tilaisuuksiin.

Suolaiset leivonnaiset –osiossa huomaat, että pelkällä makealla emme elä, vaan sopivassa suhteessa suolaista ja makeaa syntyy paras kattaus.

Tarvitsetko apua ruoka- ja viinilistojen suunnittelussa? Ota yhteyttä Jaanaan, sovitaan tapaaminen ja käydään yhdessä läpi miten voimme olla avuksi! jaana.virkki@interbrands.fi